Image

Events voor jong en oud op de Hes

UPDATE: HELAAS MOETEN WE VANWEGE DE NIEUWE COVID-19 MAATREGELEN ALLE EVENTS AFLASTEN.

Tijdens de Beeldenroute ALLES IS HIER op de Hes (nog t/m 1 november gratis te bezoeken) zijn er iedere zondag – en soms op zaterdag – uiteenlopende activiteiten voor jong en oud (ook gratis). Natuurlijk geheel conform de laatste RIVM-maatregelen en richtlijnen. Kom langs en beleef de events tijdens de Beeldenroute op de Hes! Download de route hier.

Zaterdag 17 en zondag 18 oktober: een weekend vol activiteiten

Zaterdag 17 oktober: Circusact ZIRKOMETRIC

Circusact ZIRKOMETRIC geeft ’s middags om 14 uur en tijdens de avondopenstelling een spectaculair optreden op de weide. Futuristische performances, hoog in de lucht. Een performance waarin circus, vormgeving, geometrie en optische illusies elkaar vinden. Kom dat zien! (Of de performance doorgaat, is afhankelijk van het weer)

Wanneer: 17 oktober om 14.00 en 20.30 uur
Waar: verzamelen bij de witte tent op de weide (nr. 4 op de route)

 Image   Image

Zaterdag 17 oktober: Bijzondere verlichte beelden

Avondopstelling op zaterdag 17 oktober! Ervaar tussen 20.00 tot 22.00 uur de bijzondere sfeer van verlichte beelden op de weide. Kunstenaar Karel van der Eijk geeft een performance ‘Test Site’, als aanvulling op zijn geëxposeerde geluidshuis.

Zondag 18 oktober: Reflectieve wandeling

Loop op zondag 18 oktober mee met een reflectieve wandeling om nooit te vergeten. De wandeling is geënsceneerd en begeleid door Rob Sweere.

Let op: vooraf aanmelden is verplicht. Er is plek voor max. 15 personen.
(Of de wandeling doorgaat, is afhankelijk van het weer)

Wanneer: 18 oktober om 14 uur
Aanmelden via info@scarabee-art.nl.


Zondag 1 november:
 Een muzikale Finisage

Zondag 1 november is de laatste dag van de Beeldenroute. Dit sluiten we feestelijk af met een landschap geïnspireerde soundscape door Bard Sloven, hapjes, drankjes en andere feestelijkheden.

Wanneer: 1 november van 15 tot 17 uur

Kom meer te weten over de beeldenroute ALLES IS HIER.

Wil je nu niets meer missen van de Hes? Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Tip: volg ons op Instagram en Facebook! Hier delen we de laatste ontwikkelingen van de Hes.