Ondernemen

De Hes is dé ideale omgeving om wonen en werken te combineren. Hier komen verschillende mogelijkheden om groot of klein te werken (denk aan woon-werkwoningen of atelierwoningen), te maken (bijvoorbeeld omdat er een grote gemeenschappelijke werkplaats is) en te ondernemen. In de Jacobiberg komt ruimte voor horeca, kleinschalige bedrijvigheid en gemeenschappelijke werkplekken.


					Image

Wonen en werken in het landschap

De Hes wordt een levendig woon-werklandschap. In ieder cluster kun je wonen én werken. De woon-werkwoningen en atelierwoningen komen met name langs de bosrand, dichtbij het wegennetwerk. Vooral in en rondom de Jacobiberg komt een toffe mix van horeca, kleine bedrijfjes en kantoorruimtes, co-werkplekken én ruimtes voor activiteiten van bewoners, zoals een yogastudio of een grote gemeenschappelijke keuken.


					Image

Reuring op locatie

Natuur mét een sfeervolle stadse swing. De Hes wordt een bruisende plek vol levendigheid en creativiteit. Vooral in en om de Jacobiberg en de watertuin. Denk aan ontspannen horeca met buitenterras in een ongedwongen sfeer. Warme zomeravonden, lange tafels, blote voeten in het gras. Ook ruimte voor kunst, cultuur en expo’s, kleine kantoren, een plek waar ZZP-ers onder het genot van goeie koffie kunnen (co-)werken. En natuurlijk muziek van het poppodium dichtbij. Bewoners ondernemen hier ook samen activiteiten, in een gezamenlijke werkplaats, atelier of gedeelde yogastudio.

(De getoonde beelden zijn inspiratiebeelden)

Enthousiast? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.