Locatie

De Hes ligt op het voormalige KEMA (adviesbureau voor energie) terrein in Arnhem én Oosterbeek. Precies op de grens. Het gebied verbindt de Veluwe via het bos- en weidelandschap van de Hes met de uiterwaarden van de Rijnvallei. Een gebied met sterke contrasten tussen hoog en laag, geslotenheid van het bos en openheid van de vallei. De Slijpbeek daalt van het park Den Brink af naar de Rijn. Hier vind je volop historie, cultuur en landschap.


					Image

					Image

Twee werelden

Arnhem en Oosterbeek. Aan de ene kant een bruisende creatieve stad, die tegelijkertijd ook gemoedelijk is en ontspannenheid uitademt. Met veel mooie parken, hippe wijken, een Modekwartier, unieke winkels en goede restaurants. Aan de andere kant een chique en rustig dorp met veel fraaie vrijstaande woningen langs mooie slingerende lanen en enorme natuurgebieden. Tussen twee sferen. Reuring en stadse swing gecombineerd met de ontspannenheid en rust van een dorp en prachtige natuurgebieden. Het beste van twee werelden. Fotocredit: W.J. Pas Oosterbeek


					Image

Overal dichtbij

Vanaf de Hes ben je via de snelfietsroute binnen 15 minuten in de sfeervolle binnenstad van Arnhem. Veel relaxte terrassen, goede restaurants, lekkere koffiebarren, hippe winkels en creatieve wijkjes zoals het modekwartier Klarendal. En voor de dagelijkse boodschappen fiets je zo naar de winkelstraat in Oosterbeek. Heb je zin om (nog meer) natuur én cultuur op te snuiven, dan ligt het Park Hoge Veluwe met het gerenommeerde Kröller Müller Museum dichtbij. Of je maakt een heerlijk fietstochtje langs de Rijn.

Enthousiast? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.