Image

VIDEO | Kunstenaar aan het woord

Rob Sweere, een van de toonaangevende kunstenaars die tijdens de Beeldenroute ALLES IS HIER op de Hes exposeert, vertelt in een filmpje over zijn werk Waterbrug en waarom je de Beeldenroute zeker weten moet bezoeken.

De Beeldenroute ALLES IS HIER is te bezoeken van zondag 6 september tot en met zondag 1 november. Vijftien toonaangevende Nederlandse kunstenaars tonen dan werk dat een relatie aangaat met het bijzondere landschap op de Hes. In onderstaande video vertelt kunstenaar Rob Sweere meer over zijn werk Waterbrug.

 

Beeldenroute ALLES IS HIER

Tijdens de route kun je via je telefoon audiofragmenten beluisteren waarin de kunstenaars hun werk toelichten. Aan het einde van elk fragment stellen ze een uitdagende vraag die kinderen op een speciale manier naar het werk laat kijken. Tijdens de beeldenroute is er in de weekenden een aantal events voor jong en oud.

Wil je meer weter over de Beeldenroute? Lees dan het interview met Lotte Menkman, drijvende kracht achter de openluchttentoonstelling.

Exclusieve sneak preview

Speciaal voor belangstellenden in de Hes organiseren we op vrijdag 4 september om 17 uur een exclusieve Sneak Preview in de Beeldenroute? We hebben nog een aantal plekken. Meld je nu aan!

Deelnemende kunstenaars

Andere deelnemers aan de route zijn Ellen Boersma, Karel van der Eijk, Ewoud Groenendijk, Anne ten Ham, Bart Nijboer, Bram Kuypers, Willem Ouwerkerk, Lucas Sloot, Fons Snelder, Roeki Symons, Jerome Symons, Gijs Verhoofstad, Bart Verburg en Rob Voerman.

Wil je nu niets meer missen van de Hes? Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Tip: volg ons op Instagram en Facebook! Hier delen we de laatste ontwikkelingen van de Hes.