Image

Events op de Hes tijdens Beeldenroute

Tijdens de beeldenroute ALLES IS HIER is er bijna elk weekend een leuke culturele activiteit. Te beginnen met de Wandelende Verhalenkast. 

Op zondag 13 en 20 september gaat de Wandelende Verhalenkast om 14.30 uur én 16.00 uur op pad. Samen bekijk je een aantal kunstwerken. Bij elk kunstwerk vraagt de Verhalenkast om een associatie of trefwoord. Met die woorden maakt de Verhalenkast ter plekke een verhaal. Alle woorden komen daarin voor! Zo gaat de inspiratie van de maker via het beeld door jou naar de kast. Aan het einde vertelt de Verhalenkast een afrondend verhaal.

 Image

Wanneer, waar en hoe?

Op zondag 13 september om 14.30 uur en 16.00 uur en op zondag 20 september om 14.30 uur en 16.00 uur

Er kunnen maximaal 15 personen aanwezig zijn (kinderen tellen voor ½ ).

Deelname is gratis.

Meld je een half uur van tevoren bij de Dome op de weide. Vol is vol!

 

Kom meer te weten over de beeldenroute ALLES IS HIER.

Wil je nu niets meer missen van de Hes? Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Tip: volg ons op Instagram en Facebook! Hier delen we de laatste ontwikkelingen van de Hes.