Image

De landschapsarchitect over de natuur- en woonsferen

Elma van Boxel, landschapsarchitect en oprichter van ZUS (Zones Urbaines Sensibles), een interdisciplinair bureau voor architectuur, stedenbouw en landschap design, vertelt over de 4 verschillende woon- en natuursferen die je (straks) op de Hes tegenkomt.

Op de Hes komt een bijzonder woonwerklandschap. Het landschap krijgt een prominente plek. Om die reden heeft een landschapsarchitect het masterplan voor de Hes gemaakt.

Elma vertelt over …..

Wonen met zicht op de Rijnvallei:

Wonen aan de beek:

Wonen aan de weide:

Wonen in de boskamers:

 

Wil je nu niets meer missen van de Hes? Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Tip: volg ons op Instagram en Facebook! Hier delen we de laatste ontwikkelingen van de Hes.